Ekerschot

5688 VD, Oirschot

Omschrijving

Ekerschot | 7 mooie tussenwoningen te huur
(Oplevering woningen: eind juni 2024)
Wanneer je een nieuwe huurwoning betrekt, wil je zelf alles naar je eigen smaak inrichten. Wij proberen ervoor te zorgen dat de basis goed is en dat je nieuwe huis snel als thuis zal voelen. Daarom plaatsen wij een hoge kwaliteit keuken (incl. inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en magrnetron) en badkamer (incl. inloopdouche, wastafel en wandcloset). En dat zijn pas enkele van de voordelen van een nieuwe energiezuinige huurwoning! Want naast een ruime woning met drie (slaap) kamers met dubbele tuindeuren in de achtergevel. Is ook het terras, de berging en de erfafscheidingen in de tuin al aangebracht. Wonen in een huurwoning bezorgt je geen onderhouds- of reparatiekosten. Heel aangenaam en voordelig! Borgdonck kiest bij de bouw van de huurwoningen voor gedegen materialen, zoals hardhouten kozijnen en dubbele beglazing. Inbraakwerend hang- en sluitwerk geeft je een veilig gevoel. Tip: Kijk in de technische omschrijving voor de exacte beschrijving van woning, keuken en badkamer.
Welkom in Oirschot
Oirschot staat bekend als één van de aantrekkelijkste plaatsen in Noord-Brabant, met ruim 250 rijks- en gemeentelijke monumenten. Vanwaar u deze gemeente ook nadert, de reis zal altijd groen zijn. Voor jong tot oud is het hier heerlijk wonen.
Wonen in Ekerschot
Ekerschot is de nieuwe woonwijk aan de noordzijde van Oirschot, ter hoogte van de Kempenweg en de Oude Grintweg. Deze aantrekkelijke, groene woonlocatie vormt de overgang tussen Oirschot en de landelijkeomgeving. Er is een gevarieerd woningaanbod met een ruim openbaar gebied tussen dorp en landerijen.

Kenmerken

7 woningen7 onder optie
€ 1.141 p/m
118 m²
Houd mij op de hoogte!

Kaart